Hi, wat leuk dat je mijn woonblog bezoekt! Ik ben Charlotte en heet je van harte welkom op mijn site!

Wicked Wonen is ontstaan door mijn sterke passie voor het stylen en restylen van woningen en producten. Ik raak zelf continu geïnspireerd door woonblogs, -bladen en -winkels. Het doel van mijn woonblog is om mensen die net als ik, altijd op zoek zijn naar de leukste, hipste en mooiste meubels en accessoires en creatieve manieren om hun woning willen stylen, te inspireren. Maar natuurlijk ook voor mensen die met de handen in het haar zitten wat betreft het stylen van hun woning en wel wat inspiratie kunnen gebruiken.

Wekelijks kun je op mijn site blogs verwachten over onder andere:

  • Woon en interieur trends
  • Creatieve woon en interieur tips
  • Een diversiteit aan woonstylen
  • En nog veel meer..

 

Wil jij graag op de hoogte blijven? Via Facebook en Instagram kun je me volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Facebook
Facebook
Instagram