4 januari 2017 Charlotte 0Comment

Hoe fijn is het om je billen neer te strijken op een fluweelzachte bank?! In 2016 zagen we deze trend al terugkomen en dit trekken we in 2017 gewoon nog even door! Centraal bij de velourse interieurtrend staan de kleuren mosgroen, deep sea green, oker geel of pink velvet. Kenmerkend van velours is dat de stof een warm en romantisch gevoel geeft. Nou warmte kunnen we tijdens deze dagen perfect gebruiken, dus ik ben fan! Buiten dat vind ik het, wanneer je het op de juiste manier combineert een prima trend! Wat vinden jullie?

Tip: combineer je prachtig gekleurde fluwele bank met een donkere muur, zodat de kleur nog beter uitkomt en de ruimte elegant en chique oogt.

Facebook
Facebook
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *